SOME WORDS ABOUT US

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.

#povesteanoastra

Olive Garden

Bine ați venit la OLIVE TREE GARDEN - Casa ta pentru plante și natură! Suntem o echipă dedicată pasionată de frumusețea naturii și de impactul pozitiv pe care îl pot avea plantele în viața noastră.

🏢 OLIVE TREE GARDEN propune parteneriate institutiilor de stat, oferind solutii personalizate pentru proiectele lor de amenajare cat si pentru infrumusetarea spatiilor verzi ce le apartin.

🌿 La OLIVE TREE GARDEN, ne angajăm să oferim plante de cea mai înaltă calitate, gata să transforme casele, grădinile și spațiile verzi în adevărate oaze de frumusețe și relaxare.  Cu o gamă variată de plante interioare și exterioare, de la flori delicate la arbori impunători, oferim soluții pentru fiecare gust și stil.

🌱 Pasiunea noastră pentru plante se reflectă în serviciul nostru de consiliere și îngrijire, astfel încât fiecare client să aibă succes în creșterea și întreținerea grădinii lor.

WORDS ABOUT US

Our Team

Convallis ullamcorper aliquet ultrices orci cum vestibulum lobortis erat.

Mark Jance

CEO / FOUNDER

Aviana Plummer

CEO / FOUNDER

Braydon Wilkerson

CEO / FOUNDER

Kristin Watson

CEO / FOUNDER
olivegarden

Alege plantele care îți vor însenina fiecare zi!

🌳 Experimentează puterea naturii cu OLIVE TREE GARDEN și adu viața în jurul tău. Descoperă plantele care te inspiră și transformă-ți spațiile în locuri pline de viață și culoare.

Fii parte din povestea naturii cu OLIVE TREE GARDEN!

Rulează videoul

Our company history and facts

I should be incapable of drawing a single stroke at the present moment; and yet I feel that I never was a greater artist than now.

Rulează videoul

Design & development process demonstration

A wonderful serenity has taken possession of my entire soul,like these sweet mornings of spring which I enjoy with my whole heart.